3. 6. Tamara

Zítra: Dalibor
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - Informace o zpracování osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Krčmaň

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

Titul, jméno a příjmení: Ing. Ondřej Najbr 
E-mailová adresa: ondrej.najbr@gmail.com 

Číslo mobilního telefonu: +420 739 394 348

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme: 

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu obec@krcman.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů DPO:
Ing. Ondřej Najbr
IČ: 713 00 660


telefon: +420 739 394 348
e-mail: ondrej.najbr@gmail.com

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
27
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
28
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
29
Galerie na zámku v Citově
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
30
Galerie na zámku v Citově
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
31
Galerie na zámku v Citově
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
1
Galerie na zámku v Citově
Hanácký bál 1.2.2020 od 19 hod. Regionální centrum Olomouc
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
2
Galerie na zámku v Citově
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
3
Galerie na zámku v Citově
Hasiči radí, jak se bezpečně pohybovat na ledu
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Nabídka práce ostraha objektu- Pískovna Krčmaň
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
4
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
5
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
6
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
7
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
8
Fotbalový ples 8.2.2020 od 19 hod. v krčmaňské sokolovně
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
9
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
10
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
11
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Pronájem nebytových prostor na koupališti v Majetíně
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
12
Galerie na zámku v Citově
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
13
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
14
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
15
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
16
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
17
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Tříkrálová sbírka 2020, děkujeme za Vaši štědrost
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
18
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
19
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Den otevřených dveří v ZŠ a MŠ Majetín, 19.2.2020
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
20
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
21
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Galerie na zámku v Citově
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
22
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Sportovní ples ve Velkém Týnci 22.2.2020 v 19 hod. společenský dům
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
23
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
24
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
25
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
26
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
27
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Informace občanům k tématu Koronavirus COVID-19
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
28
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku - provozování hostinské činnosti v obci Blatec
Informace občanům k tématu Koronavirus COVID-19
29
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Maškarní karneval 29.2.2020 od 14 hod. v místní sokolovně v Krčmani
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice
1
13. ročník Fotografická soutěž "Království objektivem občanů Království"
Nabídka práce - Navádění chmele AGROSPOL Velká Bystřice