30. 6. Šárka

Zítra: Jaroslava
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR - Informace o zpracování osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Správce údajů: Obec Krčmaň

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

Titul, jméno a příjmení: Ing. Ondřej Najbr 
E-mailová adresa: ondrej.najbr@gmail.com 

Číslo mobilního telefonu: +420 739 394 348

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme: 

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu obec@krcman.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů DPO:
Ing. Ondřej Najbr
IČ: 713 00 660


telefon: +420 739 394 348
e-mail: ondrej.najbr@gmail.com

Hlášení obecního rozhlasu

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
30
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Oznámení - výběr místních poplatků v roce 2022
Sportovní den mikroregionu Království Dub nad Moravou 4.6. 2022 Sokolovna Dub nad Moravou
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
31
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Oznámení - výběr místních poplatků v roce 2022
Sportovní den mikroregionu Království Dub nad Moravou 4.6. 2022 Sokolovna Dub nad Moravou
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
1
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Sportovní den mikroregionu Království Dub nad Moravou 4.6. 2022 Sokolovna Dub nad Moravou
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
2
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Sportovní den mikroregionu Království Dub nad Moravou 4.6. 2022 Sokolovna Dub nad Moravou
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
3
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Sportovní den mikroregionu Království Dub nad Moravou 4.6. 2022 Sokolovna Dub nad Moravou
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
4
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Sportovní den mikroregionu Království Dub nad Moravou 4.6. 2022 Sokolovna Dub nad Moravou
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
5
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
6
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
7
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
8
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
9
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
10
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Plánovaná odstávka elektřiny dne 10.6. 2022 od 8:00 do 14:30 hodin
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
11
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
12
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Živé Pasti výstava masožravých rostlin 2.-12.6. 2022
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
ŽIVÉ PASTI výstava masožravých rostlin_ 2. - 12.6.2022, Smetanovy sady Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
13
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
14
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
15
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
Nabídka práce obchodní centrum Olympia Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
16
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
17
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
18
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
SVATOJÁNSKÉ ODPOLEDNE pro děti aneb oslava letního slunovratu 18.6.2022 od 15.hod. u OÚ
19
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
20
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
21
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
22
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
23
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
24
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
25
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
26
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Jubilejní Vyznání Růžím 24.-26.6. 2022
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
27
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022
28
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022
29
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022
30
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022
1
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022
2
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022
3
15. ročník fotografické soutěže - Království objektivem občanů království
Krajské sportovní hry seniorů 2022 18.8.2022, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ konané ve dnech 23. a 24. září 2022
VOLBY DO ZASTUPITELSTEV OBCÍ - informace pro kandidáty a zmocněnce o registračním úřadu
VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 23. a 24. září 2022 (I.kolo)
Hlášení 27.6.2022